Ze Verwijdert De Borstelharen Van Een Goedkope Plastic Tandenborstel. Wat Ze Ervan Maakt? Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ken je die goedkope plastic tandenborstels die je vrijwel overal kunt kopen? We hebben een perfecte manier gevonden om deze anders te gebruiken!

In plaats van deze tandenborstels te gebruiken waarvoor ze eigenlijk bedoeld zijn, kun je er ook mooie armbanden van maken. Dankzij hun felle kleuren zijn ze perfect om een zomer outfit compleet mee te maken. Het leuke aan dit project is dat je het ook samen met je kinderen kunt doen. Het enige wat je hoeft te doen is de borstelharen van de tandenborstels te verwijderen. Pak vervolgens een pan met kokend water en leg de tandenborstels hier 10 tot 15 seconden in. Door gebruik te maken van een doek kun je de de tandenborstels voorzichtig ombuigen.

tandenborstel

ZIE OOK: Ze doet een balletje van aluminiumfolie bij haar was. De reden? Briljant!

Het plastic blijft slechts enkele seconden warm, maar het is goed om voorzichtig te zijn tijdens het proces. Laat het plastic ten slotte drogen en geniet van de prachtige accessoires die je zojuist gemaakt hebt! Bekijk in onderstaande video hoe je dit precies doet en deel deze leuke DIY met alle creatievelingen op Facebook.