Hij Hield Zichzelf 25 Jaar Lang Verborgen In Deze Grot. Wat Hij Er In Wist Te Creëren? Ik Sta VERSTELD!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ergens diep in New Mexico zijn grotten te vinden zoals ze nergens anders te vinden zijn. Uitgehakt, gesneden en geschuurd door kunstenaar Ra Paulette.

Paulette is geen architect of ingenieur, maar een simpele man die van zijn hobby zijn levenswerk heeft gemaakt. De kunstenaar woont al meer dan 25 jaar in de woestijn van New Mexico. In al die jaren is hij bezig geweest met een immens project dat nu toegankelijk is voor publiek.

De beeldhouwer heeft zijn leven gewijd aan het creëren van prachtige kunst in de grotten van New Mexico. Gek genoeg noemt hij zichzelf liever geen ‘beeldhouwer’ of ‘kunstenaar’. Paulette ziet zichzelf eerder als een ‘goochelaar die met ruimte speelt’.

beeldhouwen kunst architect

ZIE OOK: Hij zet 66,000 koffiebekers gevuld met water op een rij. Wanneer de camera uitzoomt? Verbluffend!

Zijn kunstwerken laten goed de schoonheid van het woestijnlandschap zien. Zijn werk zal je op zijn zachtst gezegd versteld doen staan. Meer dan dat willen we niet onthullen… Bekijk in de video hieronder wat hij in 25 jaar heeft gecreëerd. Prachtig! Ben je onder de indruk van Ra’s creaties, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: