Ze Legde Plakjes Appel In Water Om Iets Prachtigs EN Overheerlijks Te Maken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je geen fan bent van chocolade dan weet je hoe moeilijk het is om een dessert te vinden dat lekker is. En wanneer je dan aan de dinertafel vertelt dan je niet van chocolade houdt, vraagt iedereen: “Hoe kan je nou niet van chocolade houden?!” Met het recept uit de onderstaande video hoef je je nooit meer te schamen omdat je niet van chocolade houdt. Dus, moet je de volgende keer een dessert maken voor een feest, maak dan indruk op je gasten met deze prachtige, fruitige creatie.

appel recept

Het is zo makkelijk en iedereen kan het doen. Het volledige recept is te vinden in de video. De ingrediënten die je nodig hebt zijn: 2 zoete rode appels, bladerdeeg, 1 eetlepel bloem, sap van een halve citroen, 3 eetlepels abrikozenjam en een muffinblik voor in de oven. Mocht je het lekker vinden, dan kun je eventueel kaneel en poedersuiker toevoegen.

Ik kan niet geloven dat dit zo simpel is om te maken. Alleen al kijken naar deze creatie zorgt ervoor dat het water in mijn mond loopt. Dit ziet er zo lekker uit, ik ga dit gelijk proberen als ik thuis ben! En jij?

Bron: Manuela M