Het Lijkt Een Klein Appartement, Maar Zodra Hij De Muren Aanraakt, Verandert Alles!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Met slechts een grootte van 24 vierkante meter zou je denken dat je niet normaal in dit appartement kunt wonen, maar Christian Schallert is er in geslaagd om het te laten lijken alsof het vele malen groter is dan dat de werkelijkheid suggereert.

Gek genoeg werd dit kleine appartement in Barcelona vroeger gebruikt als duivenhok voordat architect Barbara Appolloni het transformeerde tot een opmerkelijk klein woonhuis.

Schallert vertelt dat het ontwerp zowel werd geïnspireerd door de ruimtebesparende meubels die gevonden kunnen worden op de meeste boten evenals de “strakke lijnen van een klein Japans huis.” Wat zo opmerkelijk is aan het ontwerp van dit appartement, is dat de inrichting in één oogopslag veranderd kan worden.

appartement barcelona

ZIE OOK: Het lijkt op een normale camper, maar zodra je ziet wat ze eruit trekt? Dit is GEWELDIG!

Alles van de keuken, kasten en het bed zit verborgen binnen de muren van het appartement en moet uitgeschoven worden voor gebruik. Hoewel zijn appartement uit slechts één kamer bestaat, heeft het wel de mogelijkheid om van woonkamer te transformeren in een keuken en slaapkamer. Neem hieronder maar een kijkje in dit knusse mini-huis.