Dit revolutionaire apparaatje zal de meest gemaakte fout in de gezondheidszorg voor altijd wegnemen. Alsof ik in de toekomst ben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Of je nou jong of oud bent: niemand houdt ervan om bloed te laten prikken.

Maar voor een bepaalde groep mensen is het prikken van bloed nog veel vervelender. Er zijn namelijk mensen die van nature geen zichtbare aderen hebben. Dit probleem resulteert vaak in eindeloze prikken omdat de arts/dokter de goede ader simpelweg niet kan vinden. Maar dat is hopelijk binnen nu en een korte tijd voor altijd verleden tijd.

aderen

Een klein bedrijf genaamd “Christie Medical Holdings” heeft een revolutionair apparaatje bedacht genaamd ‘The Vein Viewer’. Deze uitvinding maakt gebruik van simpele infrarood straling, om op deze manier de aderen onder de huid te kunnen lokaliseren. Door het plaatsen van hemoglobine in het bloed, kan de ‘Vein Viewer’ aderen tot een centimeter onder de huid laten zien. Uit onderzoeken is gebleken dat patienten 100% tevreden zijn over deze uitvinding. Er komen geen complicaties bij kijken, en afspraken gaan tot wel 80% sneller dan bij de oorspronkelijke manier van bloedprikken.

De kleine handzame VeinViewer maakt met een onschadelijke techniek dat lijkt op infrarood een duidelijke digitale afbeelding op de huid waarop te zien is waar de bloedvaten lopen. Artsen en verpleegkundigen kunnen zo sneller en beter bepalen hoe en waar ze de patient moeten prikken. Het Universitair Medisch Centrum Groningen gebruikt als eerste ziekenhuis in Nederland dit apparaat.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.