De Duitse overheid heeft genoeg van al die wildplassers. DIT is wat er daarop bedachten. Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De prachtige Duitse stad Hamburg kent een gezellig en druk uitgaansleven. Met name als je het hebt over dé uitgaanswijk van de stad, St. Pauli.

Hier wordt in verhouding tot andere Duitse steden het meeste bier gedronken. En we weten allemaal wat er gebeurt als je te veel bier drinkt… Héél vaak plassen namelijk! En zoals de meesten van ons weten is aangeschoten zijn en nodig plassen niet de beste combinatie die er bestaat. Dit heeft in de stad voor ontzettend veel overlast gezorgd. In tunnels, maar ook bij openbare gebouwen en woonhuizen in de binnenstad. Maar het einde van al die wildplassers is in zicht! Een lokale organisatie heeft namelijk besloten om het probleem in de kiem te smoren. Maar hoe doe je dat dan precies? Billboards, geldboetes en advertenties werken niet goed genoeg.

wildplassen

De oplossing: Waterafstotende spray!

Het is eigenlijk best simpel. De muren waar het meest op geplast wordt, word ingesmeerd met een waterafstotende verf. Deze verf zorgt ervoor dat wildplassers een koekje van eigen deeg krijgen. Bij de komende “Oktoberfesten”, waarbij het bier weer rijkelijk zal vloeien, zal deze schitterende oplossing voor heel wat natte voeten zorgen. Vergeet niet de ondertitels in de video hieronder aan te zetten voordat je hem afspeelt!

Bekijk in de onderstaande video hoe het principe precies werkt! Vergeet niet de ondertiteling aan te zetten..