Ze Verwijdert De Bovenkant Van Een Blikje En Pakt Spuitlak. Wat Ze Maakt Is ZO Schattig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit doe-het-zelf project is zo makkelijk dat ik geen reden kan verzinnen om het zelf niet te proberen! Als het om aluminium blikjes gaat ben ik een echte verzamelaar. De ene keer drink ik zelf een paar blikjes frisdrank leeg, terwijl in het weekend de gasten dat voor mij doen. Het resultaat: een berg aluminium blikjes waar ik geen raad mee weet. Het lijkt alsof de blikjes zich sneller opstapelen dan dat ik ze koop! Hoewel ik veel recycle, voel ik me soms best schuldig over de enorme berg afval die ik hiermee creëer. Gelukkig zijn er nuttige manieren om er wat mee te doen.

aluminium blikje verpakking blik

In de volgende video leren we dat er veel manieren zijn om deze aluminium blikjes te upcyclen. Want waarom zou je recyclen als je ook kunt upcyclen en hiermee iets veel beters creëert?! Het creatieve team achter de YouTube pagina van WhatsUpMoms laat zien hoe je op drie leuke manieren de blikjes kan upcyclen. Deze trucjes konden niet makkelijker zijn en het beste aan deze projectjes is dat je niet de deur uit hoeft om allerlei materialen te kopen. Mijn favoriete ideetje is zeker weten de derde! Welke is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties en vergeet deze handige video niet te DELEN op Facebook!