Hij Wrijft Een Blik Over Een Steen Heen. De Reden? Ik Wist Niet Dat Dit Kon!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn talloze manieren om flesjes en potten open te maken, maar er zijn er maar weinig bekend met betrekking op blikjes. Daarom laten we je vandaag zien hoe je een blik kunt openmaken zonder blikopener!

Je kent het wel: na een lange rit ben je eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming, heb je de gasbrander en de tent klaargezet, en dan kom je tot de conclusie dat je een essentieel onderdeel van je kampeeruitrusting bent vergeten. Geen blikopener! Paniek? Welnee, want gelukkig staat het internet vol met filmpjes van survivalfreaks die binnen ‘no time’ een blik open krijgen zonder blikopener.

Zo laat Crazy Russian Hacker in het onderstaande filmpje zien hoe je in tijden van nood en bij gebrek aan gereedschap met alleen je handen en een steen een blikje kunt openen, zonder daarbij het voedsel in het blik te besmetten. Geen blikopener meer nodig!

elektrische blikopener

Na je slechts enkele minuten ingespannen te hebben, zul je de smakelijke inhoud van het blik kunnen opeten. Bovendien is dit trucje ook gewoon heel erg leuk om een keer uit te proberen. Misschien komt het ooit nog van pas als je aan het kamperen bent. Bekijk in de onderstaande clip hoe je dit precies doet en vergeet deze nuttige tip niet te delen met je vrienden op Facebook. Zo helpen we elkaar aan een makkelijker leven!

Volg ons op Facebook: