De bruid staat verbijsterd voor het altaar. Maar als je de benen van de bruidegom ziet? NIET te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bij een bruiloft komt altijd de nodige stress kijken voor de getuigen van de bruidegom.

Niet alleen is het zijn taak om de perfecte speech voor te bereiden, hij is ook verantwoordelijk voor een hele hoop details op de grote dag zelf. Het is zijn taak om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dus, tenzij het koppel besluit om hun huisdier de verantwoordelijkheid te geven over de ringen, ligt het lot in de handen van de getuigen. Zoals de meeste mensen weten zijn de ringen toch wel één van de belangrijkste onderdelen van de ceremonie. Voor sommigen misschien zelfs wel het belangrijkste aspect. En ondanks dat de kans bestaat dat de ringen kwijtraken of iets dergelijks, is het heel belangrijk dat ze er wel zijn op de grote dag zelf, koste wat kost.

bruiloft

Met dat gezegd te hebben, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat dat de getuigen ook goed voor zichzelf zorgt. Omdat hij voor de veiligheid voor de ringen moet zorgen, en ervoor zorgen dat de bruidegom op tijd bij het altaar is, betekend natuurlijk niet dat hij zelf de dupe moet worden. Het is enorm belangrijk dat de mannen strak in pak zijn, en de vrouwen in hun mooiste jurk.

Maar wanneer de bruid en bruidegom in de volgende video erachter komen dat de getuigen iets vergeten is? Het zorgt in ieder geval voor een hilarische video, die je niet snel zult vergeten!