Alleenstaande vader doet auditie voor X-Factor, wanneer hij begint met zingen? Tranen in mijn ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Daniel Evans doet in 2008 auditie voor het Britse talentenprogramma X-Factor. Hoewel deze video al weer wat jaartjes oud is blijft het verhaal van Daniel en zijn auditie zeer de moeite om een keer gezien te hebben! Het leert je namelijk een wijze les..

Daniel is 38 jaar oud, vader van een dochtertje en hij werkt als schoonmaker van zwembaden. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het zijn dochtertje aan niets ontbreekt. Maar Daniel heeft ook een heel groot talent. Hij heeft een fantastische zangstem! Zijn vrouw probeerde hem al meerdere jaren zo ver te krijgen dat hij mee zou doen aan de audities van X-Factor. Als er iemand in zijn talent geloofde was zij het wel! Maar ieder jaar nam Daniel niet de stap om zich aan te melden voor de audities. Maar dan staat het leven van Daniel plotseling stil..

optreden-televisie

Nadat ze hun dochtertje op de wereld heeft gezet overlijdt de vrouw van Daniel plotseling door complicaties bij de bevalling. Daniel blijft alleen achter met de pasgeboren baby.

Inmiddels is het meisje een jaar oud en Daniel weet wat hem te doen staat wanneer de audities van X-Factor weer beginnen. Zoals zijn vrouw altijd gewild heeft schrijft hij zich in voor de audities! Haar dood heeft hem doen beseffen dat je dingen die je wil niet voor je uit moet schuiven maar direct moet aanpakken. Nu is zijn vrouw er niet meer om dit geweldige moment mee te maken, maar je voelt zijn liefde voor haar wanneer hij een prachtig nummer zingt!

Uiteindelijk bereikt Daniel zelfs de finale en heeft hij nu een zangcarrière in de UK! Zo zie je maar, niet geschoten is altijd mis!

Inspireer ook jouw Facebook vrienden met het verhaal van Daniel en deel dit bericht met hen op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!