Alleenstaande vader doet auditie voor X-Factor, wanneer hij begint met zingen? Tranen in mijn ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Daniel Evans doet in 2008 auditie voor het Britse talentenprogramma X-Factor. Hoewel deze video al weer wat jaartjes oud is blijft het verhaal van Daniel en zijn auditie zeer de moeite om een keer gezien te hebben! Het leert je namelijk een wijze les..

Daniel is 38 jaar oud, vader van een dochtertje en hij werkt als schoonmaker van zwembaden. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het zijn dochtertje aan niets ontbreekt. Maar Daniel heeft ook een heel groot talent. Hij heeft een fantastische zangstem! Zijn vrouw probeerde hem al meerdere jaren zo ver te krijgen dat hij mee zou doen aan de audities van X-Factor. Als er iemand in zijn talent geloofde was zij het wel! Maar ieder jaar nam Daniel niet de stap om zich aan te melden voor de audities. Maar dan staat het leven van Daniel plotseling stil..

optreden-televisie

Nadat ze hun dochtertje op de wereld heeft gezet overlijdt de vrouw van Daniel plotseling door complicaties bij de bevalling. Daniel blijft alleen achter met de pasgeboren baby.

Inmiddels is het meisje een jaar oud en Daniel weet wat hem te doen staat wanneer de audities van X-Factor weer beginnen. Zoals zijn vrouw altijd gewild heeft schrijft hij zich in voor de audities! Haar dood heeft hem doen beseffen dat je dingen die je wil niet voor je uit moet schuiven maar direct moet aanpakken. Nu is zijn vrouw er niet meer om dit geweldige moment mee te maken, maar je voelt zijn liefde voor haar wanneer hij een prachtig nummer zingt!

Uiteindelijk bereikt Daniel zelfs de finale en heeft hij nu een zangcarrière in de UK! Zo zie je maar, niet geschoten is altijd mis!

Inspireer ook jouw Facebook vrienden met het verhaal van Daniel en deel dit bericht met hen op Facebook!