Een inbreker breekt in bij een huis. Maar wat hij plotseling achter zich hoort? Ik kan NIET stoppen met lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een inbreker brak in bij een huis op een nacht dat de eigenaren niet thuis waren. Na lang ploeteren wist hij het alarmsysteem uit te schakelen en zich een weg naar binnen te wurmen.

Hij scheen met zijn zaklamp rond in het huis, zoekend naar al het waardevols wat hij kon vinden. Plotseling leek hij een stem achter zich te horen die zei: “Jezus houdt je in de gaten.” Hij schrok zich een ongeluk, en drukte snel zijn zaklamp aan om te kijken waar het geluid vandaan kwam.

Na enige momenten hoorde hij niks meer en besloot dus verder te gaan met zijn buit. Maar net op het moment dat hij de kabels uit de dure stereo-installatie wilde trekken, hoorde hij weer (en deze keer duidelijk): “Jezus houdt je in de gaten.”

inbreker

Zijn nekharen sprongen spontaan overeind. In paniek probeerde hij erachter te komen waar de stem vandaan kwam. Uiteindelijk zag hij in het licht van zijn zaklamp in de hoek een papegaai staan. “Zei jij dat?” Fluisterde hij naar de papegaai. “Ja,” gaf de papegaai uiteindelijk toe.

“Ik wil je gewoon waarschuwen dat hij je in de gaten houdt.” Er viel een rust over de inbreker. “Mij waarschuwen? Wie ben jij nou weer?! “Moses,” reageerde de vogel. “Moses?!” Grapte de inbreker. “Wat voor persoon noemt zijn vogel nou weer Moses?”

Waarop de papegaai antwoordde: ‘Dezelfde personen die hun Rottweiler ‘Jezus’ noemen.’