Ze zien hoe een hulpeloze chimpansee aan het verdrinken is. Maar dan springt DEZE man het water in.. Wat een held!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als chimpansee Jo-Jo in een dierentuin in Detroit wordt achtervolgd door een andere agressieve chimpansee, besluit hij over het hek te springen en belandt daarbij in het water.

Het beestje raakt in paniek en kan zijn kop nauwelijks boven water houden. Een aantal bezoekers is getuige van het moment dat Jo-Jo langzaam aan het verdrinken is. Een van de omstanders is de 33-jarige Rick Swope, die een dagje samen met zijn vrouw en kinderen in de dierentuin doorbrengt. Maar als hij de paniek op in de ogen van Jo-Jo ziet, weet hij dat hij moet ingrijpen. De man twijfelt geen moment en springt daarop het water in. Dat doet hij met gevaar voor eigen leven.

primaat

Chimpansees kunnen namelijk tot wel zeven keer zo sterk zijn als volwassen mannen, en worden tevens gezien als één van de meest agressieve primaten. Bovendien bevindt hij zich in het territorium van de chimpansees, die hem als een bedreiging kunnen ervaren.

De reddingsactie gaat dan ook niet zonder slag of stoot. Op een gegeven moment raakt hij het contact met het dier zelfs kwijt. Voor even gaat de zware chimpansee weer kopje onder. Maar dan waagt Rick een tweede poging..

Zat jij ook vol spanning tijdens dit filmpje? Deel de video dan met jouw vrienden en familie.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!