Agent krijgt een melding over een dier in nood en vindt een bange luiaard op de snelweg!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer we aan de politie denken zien we in de meeste gevallen mannen en vrouwen voor ons die burgers beschermen en een oogje houden op onze veiligheid.

Maar de politie gaat vaak nog een stapje verder in het beschermen van anderen. Want zoals in dit verhaal ontfermd de politie zich niet alleen over mensen. Een politie agent in Ecuador ontving op een dag een telefoontje met een spoed melding. De melding ging niet over een persoon in nood. Nee er was een dier wat hard een helpende hand nodig had. Het was geen hond of kat, het was een luiaard! Natuurlijk twijfelde de agent geen moment en reed hij in zijn politieauto naar de plek waar de luiaard zijn hulp nodig had! Op de een of andere manier was de luiaard op de snelweg terecht gekomen en had hij zich uit angst aan de vangrail vastgeklampt!

luiaard-dierentuin-wildlife

De agent is gelukkig op tijd ter plekken en weet de luiaard te behoeden voor een akelige aanrijding met het drukke verkeer. Inmiddels had zich een aardige file op de weg ontwikkelt! Nadat de agent de luiaard van de vangrail tilt brengt hij hem naar een dierenarts waar de luiaard wordt nagekeken. De luiaard bleek in goede conditie te zijn en kon al snel weer in de natuur worden uitgezet! Gelukkig maar, want wat heeft deze luiaard een schattig gezichtje. De lieve glimlach op zijn gezicht is zo aandoenlijk!

liev-luiaard

Nadat de agent de luiaard van de vangrail tilt brengt hij hem naar een dierenarts waar de luiaard wordt nagekeken. De luiaard bleek in goede conditie te zijn en kon al snel weer in de natuur worden uitgezet! Gelukkig maar, want wat heeft deze luiaard een schattig gezichtje. De lieve glimlach op zijn gezicht is zo aandoenlijk!

sloth-luiaard-politie

Ben jij ook zo geraakt door deze actie van de locale politie en de lieve lach van de luiaard vergeet dit dan niet te delen met je vrienden op Facebook!