Maak Dit Je Nieuwe Favoriete Drankje En Verlies Supersnel Centimeters Van Je Buik!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De feestdagen zitten er weer op en dat betekent dat mensen weer massaal een poging gaan wagen om de overtollige kilo’s er vanaf te krijgen.

Zou je graag willen afvallen maar heb je geen tijd of zin in een intensief dieet, dan hebben wij de perfecte oplossing gevonden. Dit drankje kun je gemakkelijk zelf maken en al na een week zul je resultaat zien. Naast het feit dat dit drankje simpel te bereiden is, heeft het ook nog eens een lekkere, frisse smaak. Alles wat je nodig hebt is 1 citroen (gesneden in plakken), 1 bosje munt, 1 geraspt stukje gember, 1 komkommer in plakken en water. Doe alle ingrediënten in een ruime kan met water en zet het voor het slapen gaan in de koelkast. De volgende ochtend is het heerlijk te drinken.

gember, munt, komkommer

ZIE OOK: Dit gebeurt er met je lichaam als je iedere dag gember eet!

Je krijgt met dit recept al het vocht binnen dat je nodig hebt, maar zonder dat je smakeloos en vies water hoeft te drinken. Daarnaast zorgt de munt ervoor dat je minder snel trek krijgt in ongezond voedsel. Gember is, zoals je misschien wel weet, goed voor de spijsvertering, maar ook voor je huid. Na een week zul je al resultaat zien.

afvallen, dieet, recept, gezond recept

Dit drankje is lekker en kost weinig moeite, dus vergeet dit drankje niet te delen met je vrienden op Facebook. Zo beginnen we het nieuwe jaar op een gezonde manier!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!