Verlies 3 kilo in 7 dagen door dit vetverbrandingsdrankje te drinken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De kans is groot dat je geprobeerd hebt om af te vallen door minder te eten en meer te gaan bewegen. Sommigen onder ons hebben zelfs gebruik gemaakt van een ongezond dieet.

Ook worden afvalpillen nog steeds vaak gebruikt om gewicht te verliezen, terwijl deze vol zitten met chemische troep dat ontzettend slecht is voor je lichaam. Er is een veel makkelijkere manier die steeds meer aan populariteit wint, namelijk een zelfgemaakt drankje dat vetcellen afbreekt. Hieronder laten we het recept zien en de manier waarop je dit drankje zelf kunt maken. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het drankje ook nog eens erg lekker is. Zelfs mijn kinderen drinken dit graag, wat ik niet had verwacht. Buiten dat het gezond is, lest het ook nog eens de dorst.

drankje

Ingrediënten:

  • 4 citroenen
  • 1 theelepel geraspte gember
  • 1 komkommer
  • 12 blaadjes munt
  • 8 glazen water

Bereidingswijze:

Snijd de komkommer en citroenen in stukjes. Meng vervolgens alle bovengenoemde ingrediënten in een grote afsluitbare pot en laat het minimaal 12 goed intrekken. Wij raden je aan om het een dag van tevoren te maken. Het drankje gemaakt met de 8 glazen water moet in één dag opgedronken worden.

Een mens moet minimaal 1,5 tot 2 liter water of 0,03 x je lichaamsgewicht per dag drinken. Bijkomend voordeel is dat je meteen de dagelijkse hoeveelheid vocht binnenkrijgt, plus je valt er nog vanaf ook!

Herhaal dit minimaal 7 dagen en je zult merken dat je flink wat kilootjes bent afgevallen. Laat ons weten hoeveel jij bent afgevallen door dit drankje en vergeet dit recept niet te delen met je vrienden op Facebook.