Op 16-Jarige Leeftijd Woog Ze Meer Dan 180 Kilo, Maar Wacht Tot Je Haar Transformatie 15 Maanden Later Ziet. WOW.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kaitlyn Smith heeft altijd al last gehad van overgewicht. Ze voelde zich onzeker, verdrietig en had een zeer laag zelfbeeld. Ze had er genoeg van en besloot iets aan haar overgewicht te doen — maar het gebeurde niet van de een op de andere dag.

Op 16-jarige leeftijd besloot Kaitlyn onderzoek te doen naar manieren om snel af te vallen. Een maagverkleining was geen optie vanwege een slechte ervaring met de dokter, dus besloot ze het op eigen kracht te doen. Ze schakelde de hulp in van een afvalcoach. Dat bleek uiteindelijk de juiste beslissing te zijn geweest, want al snel begon ze gezond te eten en elke dag te trainen.

Slechts 15 maanden later was Kaitlyn al 93 kilo kwijt, maar omdat ze zoveel was afgevallen in zeer korte tijd, kreeg ze last van overtollige huid. Een operatie was erg duur, dus zette ze een GoFundMe pagina op waar mensen konden doneren.

snel afvallen snel afslanken gezondheid dieet overgewicht Gastric Bypass maagverkleining obesitas

ZIE OOK: Deze jongen wilde niet meer leven omdat hij zo’n pijn in zijn rug had, maar een bezoek aan de chiropractor veranderde alles.

Helaas liep dat op niets uit, totdat ze Dr. Michael Salhauer ontmoette. De chirurg bood haar een kosteloze operatie aan en daar hoefde Kaitlyn natuurlijk niet lang over na te denken. Nu heeft Kaitlyn het lichaam waar ze altijd al van heeft gedroomd. Ze heeft een weloverwogen keuze gemaakt om haar leven te beteren, en met succes.

Bekijk hieronder Kaitlyn’s inspirerende verhaal waarin je onder andere te zien krijgt hoe ze er nu uitziet. Ben je geïnspireerd door dit verhaal, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook — wellicht inspireer je er weer andere mensen mee…

Volg ons op Facebook: