Ze vierde haar examenfeest. Dan verrast ze haar stiefvader met het beste cadeau OOIT. In tranen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Lauren Hernandez vierde één van de belangrijkste dagen van haar leven. Haar eindexamen feest!

Toch was zij degene die iets bijzonders had georganiseerd voor iemand. Ze wilde iemand anders gelukkig maken met een bijzonder geschenk.
Laura en haar gezin vierden een groot feestje voor Lauren, omdat ze geslaagd was voor haar eindexamen. Echter, niet iedereen uit haar familie wist dat Lauren een grote verrassing had voorbereid voor een bijzonder familielid van haar. Dit verhaal bracht tranen in mijn ogen.. Lauren’s moeder is inmiddels alweer 17 jaar samen met haar man Joe Iosco. Dit is bijna heek Lauren haar leven.

adoptie

Vanaf haar eerste verjaardag is Joe er voor haar geweest, en hield van haar alsof zij zijn eigen dochter was. Echter, deze sterke familieband was tot dusver niet officieel vastgelegd, tot dit moment.

Op haar afstudeerfeest was Lauren van plan om Joe te verrassen met een bijzonder cadeau. Natuurlijk was Joe erg verrast, maar als hij de officiële adoptie papieren ziet die verborgen zitten onder het papier? Tranen in mijn ogen!

Het was het beste cadeau dat zowel Lauren als Joe konden krijgen.. Na 17 jaar zijn ze officieel vader en dochter! Ik kon het niet helpen om een traantje te laten voor dit bijzondere moment.

Ben jij ook zo ontroerd geraakt door deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!