Hij werd op straat gezet door zijn pleegouders. Maar als hij zijn biologische zus belt, gebeurt het ondenkbare.. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Niet iedereen z’n leven begint met rozengeur en maneschijn. Of het nou door alcohol, drugs, geldtekort of huiselijk geweld komt, het is hartverscheurend om te zien hoe kinderen lijden onder de tekortkomingen van hun ouders.

Toch mogen we nooit vergeten dat aan alle slechte dingen ook een goede kant zit. Dat is de reden waarom ik dit verhaal zo graag met jullie wilde delen. De tiener uit dit verhaal werd door zijn pleegouders op straat gezet.

Logan’s jeugd begon alles behalve gelukkig. Toen hij nog jong was werd hij ter adoptie afgestaan. Alles wat hij wilde was een liefdevolle familie die van hem zou houden. Tot op een dag zijn leven op z’n kop werd gezet.

adoptie1

Zijn adoptieouders wilde hem niet meer hebben, en besloten hem naar verschillende pleeghuizen te sturen totdat hij de leeftijd van 18 zou bereiken. Toen die dag was gekomen had Logan nergens waar hij kon slapen, dus was hij gedwongen om in zijn auto te leven.

Zijn hart was gebroken. Het enige wat hij wilde was het gevoel dat hij bij een familie hoorde. Dat is de reden waarom hij zijn biologische zus besloot te contacteren. Dat telefoontje zou zijn hele leven veranderen.

adoptie2

Logan’s zus was ook afgestaan ter adoptie. Toen ze Logan’s belletje kreeg nodigde ze hem uit om bij haar nieuwe familie te komen. Hij spendeerde meerdere avonden met zijn zus en haar familie. Al snel wist het gezin wat ze te doen stond.

adoptie3

De familie besloot Logan in huis te nemen en hem te behandelen als hun eigen. Ondanks dat Logan volgens de wet al volwassen is, wilde de familie het toch officieel maken. Ze gingen naar de rechtbank om hem officieel te adopteren.

adoptie4

“Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Het voelt als thuiskomen.” Aldus Logan.

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!