Wanneer hij langsrijdt, ziet deze motorrijder een hond, alleen en achtergelaten. Wat hij doet? Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De open weg is geen plek voor een hond die alleen is, zeker niet in Texas, waar je eindeloos kan rijden zonder ook maar iets tegen te komen.

Stel je eens voor dat een achtergelaten puppy op die plek wordt gedumpt. Het is bijna ondenkbaar dat iemand dit een hond kan aandoen, en toch gebeurt het..
Maar gelukkig voor het hondje kwam geluk aanrijden, en wel op twee wielen om precies te zijn.
Brandon Turnbow was rustig aan het genieten van zijn vrijheid, rijdend op zijn Harley Davidson toen hij plotseling langs de kant van de weg een man zag staan. Hij was een klein hondje aan het mishandelen. Brandon wist gewoon niet wat hij zag toen hij in zijn achteruitkijk spiegel keek.

biker1

De man in kwestie liet de hond achter en reed weg. Zoals Brandon omschrijft reed hij eerst achter de laffe man om hem “zelf eens te laten voelen hoe het is.” Of dat waar is laten we aan de fantasie over.

Daarna haastte hij zich terug naar het hondje, die er niet zo best aan toe was. In plaats van het hondje naar een hondenasiel te brengen, besloot Brandon het lieve beestje een tweede kans te geven. Hij schreef op zijn Facebook: “Nu heb ik die co-piloot die ik altijd al wilde! Ik noem hem Meneer Davidson.”

Met meneer Davidson veilig en wel op de motor, reed het duo de rest van de dag rond op Brandon zijn Harley Davidson. (vandaar ook de bijnaam, snap je hem?)

biker1

Aan het eind van de dag besloot Brandon meneer Davidson te adopteren, om hem de liefde te geven die hij verdient.

biker2

“Het ziet ernaar uit dat mijn co-piloot zijn plekje heeft gevonden ,” Schreef hij op Facebook. “Zijn buikje is rond en is even een powernap aan het houden.”

biker4

Branden was zo geraakt door de gebeurtenis dat hij een goed doel oprichtte genaamd: “Baaang Bikers Against Animal Abuse National Global. Hij richt zich naar alle motorrijders: “Laten we er samen voor zorgen dat niemand meer een dier pijn kan doen als wij in de buurt zijn.

Als Brandon niet aan het rijden is op zijn motor, is hij muzikant. Hij heeft zelfs een liedje geschreven voor zijn nieuwe beste vriend!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!