Kunstenaar maakt van oude landbouwvoertuigen adembenemend mooie kunst!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

John Lopez is opgegroeid in South Dakota. Hij had een succesvolle carriere als beeldhouwer van bronzen werken voordat hij zijn passie voor schroot ontdekte.

Zijn carriere nam pas echt een andere wending toe zijn geliefde tante Effie overleed. Hij besloot bij zijn oom te gaan wonen op zijn ranch. Daar bouwt John een familie begraafsplaats. Zijn tante Effie was de eerste die daar werd begraven. John maakt een hek om de begraafplaats maar merkt al snel dat zijn materialen op raken. Het eerst volgende stadje vanaf de ranch waar hij materiaal kan halen is 56kilometer verderop..

kunst-b

Hij besluit daarom op zoek te gaan naar oud ijzer wat zich op het terrein van de ranch bevindt. Hij vindt genoeg ijzer om het hek mee af te maken en een mooie poort met een engel te maken. Zijn nieuwe carriere was geboren!

kunst-a

De tekstuur van de kunstwerken is het favoriete onderdeel van John. Het vertelt dat het lassen van de gelijke onderdelen hem veel voldoening geeft. John krijgt de inspiratie voor zijn werk van zijn familie en de dieren uit de omgeving. Zo maakt hij prachtige paarden in heldhaftige pozes. Hij geeft toe dat hij zich nooit verveelt! Bekijk hier onder de prachtige kunstwerken die John van oud ijzer maakt. Wat is jouw favoriet? Deel dit met je vrienden op Facebook!

kunst-7

kunst-8

kunst-9

kunst-1

kunst-2

kunst-3

kunst-6

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!