Haar Kat Zat Op Het Balkon Toen Deze Adelaar Kwam Aangevlogen. Wat Er Vervolgens Gebeurde? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Alaska is de thuisbasis van schitterende uitzichten, maar ook van ’s werelds meest dodelijke roofdieren zoals grizzlyberen en wolven. Dat jij en je huisdieren er zelfs niet veilig zijn op je eigen balkon, bewijst deze video.

In deze video zien we hoe Grizzle de kat lekker aan het ontspannen is op zijn balkon, maar plotseling wel heel bijzonder gezelschap krijgt! Uit het niets zaten er een paar brute adelaars op zijn balkon. Hoewel ze veel groter zijn dan Grizzle, hoeft hij niet bang te zijn dat hij wordt opgegeten. “Deze adelaars zijn opgegroeid in een unieke omgeving,” zegt Kimi Braun. “Ze zijn extreem gewend aan mensen en worden regelmatig gevonden op openbare plekken waar zowel mensen als huisdieren te vinden zijn. Er is voldoende voedsel aanwezig en ze zijn dan ook niet op zoek naar een prooi.”

balkon

Het lijkt er zelfs op dat de kat en de adelaar het goed met elkaar kunnen vinden. Bekijk de bijzondere beelden hieronder en vergeet deze video niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Amazing When the eagles are quietly on the balcony with the cats

Geplaatst door Immortal Che Guevara op vrijdag 13 november 2015