Bindt wollen draden om een wc-rol heen en kom achter een geweldige truc voor de feestdagen. Iedereen moet dit zien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kerstmis staat zo langzamerhand weer voor de deur. Daarmee komt de spanning voor het mooi optuigen van de boom ook weer om de hoek kijken. Ieder jaar is het weer een kunst om de boom mooier op te tuigen dan het jaar ervoor. Dat begint natuurlijk al bij het uitkiezen van de kerstboom zelf. Maar dat is slechts het begin. Her versieren van de boom is een vak apart.

Om je alvast een beetje op gang te helpen hebben we een goede tip voor je… Met behulp van deze tip zul je ongetwijfeld de blits maken. Misschien is dit het meest originele idee die ik tot dusver ben tegengekomen.

knopen

Iedereen die tijdens het kerstdiner bij je op bezoek komt zal zijn ogen uitkijken. Wedden dan niemand anders dit in zijn boom heeft hangen…? Het is trouwens ook leuk om tijdens het kerstontbijt te gebruiken op je gekookte eitjes, of gewoon op te hangen op plekjes waar ze goed passen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een lege wc-rol, wollen draad en een klein beetje geduld!

Onze vrienden van Handig hebben ons in deze video weer voorzien van een geweldige manier om de originaliteit te bewaren als je het hebt over kerstversieringen.

Leuk hè!? En het is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Als je wat tijd over hebt de komende dagen dan is het zeker het proberen waard. Of misschien leuk om met de kinderen of kleinkinderen hier een middagje aan te knutselen. Daarom willen wij iedereen vragen om deze video met al je vrienden en familie te DELEN op Facebook!

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!