De Reactie Van Een Orang-Oetan Op De Baby Van Deze Moeder Zal Je Hart Laten Smelten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je naar de dierentuin gaat verwacht je natuurlijk dat jij degene bent die naar de dieren gaat kijken. De dieren zijn meestal lekker aan het luieren in hun verblijf en schenken niet veel aandacht aan de bezoekers. Echter kan het wel eens voorkomen dat de rollen omgedraaid zijn en dat juist jíj interessant bent voor de dieren. Hoewel dit niet vaak voorkomt, is het leuk om eens te zien wat er dan gebeurt. De vrouw uit de volgende video was nietsvermoedend naar een orang-oetan aan het kijken samen met haar pasgeboren baby, toen de orang-oetan plotseling naar hen toe kwam.

diernverblijf dierentuin orang-oetan

Al tikkend op het glas en met een nieuwsgierige blik bewondert ze het kindje van de vrouw. Het ziet ernaar uit dat deze twee een aantal tips van het ouderschap met elkaar delen! We weten niet of deze orang-oetan ook een moeder was, of dat ze gewoon een nieuwsgierige bui had.

Hoe dan ook, dit moment was te schattig en te leuk om niet met jullie te delen. Bekijk hieronder hoe de orang-oetan de baby van de vrouw inspecteert.

Heeft deze video een glimlach op je gezicht gebracht, vergeet hem dan niet te DELEN met vrienden op Facebook!