Toen het jongetje werd geboren met een extreem zeldzame aandoening, zeiden de doktoren dat ze dit nog NOOIT hadden meegemaakt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Doktoren in Magura, Bangladesh kregen onlangs de schrik van hun leven toen ze een pasgeboren baby ter wereld brachten.

Met een klein gekrompen lichaam met uitzonderlijk veel rimpels, was deze baby geboren met een aandoening die hem liet lijken op een 80-jarige man. Nu gaat dit verhaal de hele wereld over. Tot op de dag van vandaag zijn de doktoren nog niet helemaal zeker wat zijn conditie precies is. Ze geloven dat het het resultaat is van progeria, een zeldzame aandoening die voorkomt bij 1 op de 4 miljoen mensen.

OLD BABY

Op het eerste gezicht lijkt het alsof deze man half man-half wolf is. Maar als je goed kijkt is het eigenlijk een levensgrote moedervlek, gecombineerd met lichaamshaar.
Zhang Hongming uit Zuidoost-Azië wordt ook wel “Chimpansee” genoemd. Hij hoopt nu hulp te krijgen om af te komen van het dikke zwarte haar dat op een gedeelte van zijn lichaam groeit.

fout1

Voor de 2-jarige Connie Lloyd was er niets leuks aan het hebben van een rode “Clowns neus.” Ze werd geboren met een goed-aardige tumor, die na verloop van tijd doorgroeide naar haar neus. De arme Connie was tevens slachtoffer van pesterijen en scheldpartijen. Toch had het verlegen meisje reden tot lachen na de operatie die haar verloste van de rode neus.

fout5

Hij ging jaren lang door het leven als “Schildpad jongen”. Dit kwam doordat een enorme bult die op zijn rug groeide. Gelukkig is het gezwel succesvol verwijderd door een Britse chirurg. De 6-jarige uit Colombia werd zelfs van school gestuurd omdat het gezwel maar door bleef groeien.

moeder3

Onlangs heeft een team specialisten een jonge jongen behandeld met een vreemde vlek op zijn gezicht. Ook werd hij geboren met 2 enorme hoorns op zijn voorhoofd. Op de foto zie je het eindresultaat na zijn operatie.

fout4

Een 6-jarig meisje heeft voor flink wat ophef gezorgd in de medische wereld. In een paar maanden is een ogenschijnlijk kleine moedervlek uitgegroeid tot eentje die vandaag de dag bijna haar volledige rug heeft bedekt. Wat begon met een kleine moedervlek, heeft inmiddels haar hele bedekt met een harige laag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een 8-jarige Chinese jongen met een enorme moedervlek op zijn gezicht krijgt een gratis behandeling. An Qi is met deze aandoening geboren, wat bijna de volledige rechterkant van zijn gezicht bedekt. Min Yi Plastic Surgery Hospital heeft ingestemd om zijn behandeling gratis aan te bieden.

fout2