8 Dingen Die Je Met Je iPhone Kan Doen Waar Je Niks Van Wist!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een iPhone is één van de makkelijkste telefoons om mee te werken. Maar hoewel alles heel erg simpel is, zijn er een aantal functies die je misschien nooit gebruikt, omdat je niet eens van het bestaan afwist. Onze iPhone werd ineens een stuk interessanter. Hier zijn 8 dingen die je met je iPhone kan doen waar je waarschijnlijk niks van wist!

1. iPhone 5x sneller opladen

iphone-opladen

Als je veel gebruikmaakt van je iPhone, dan is deze natuurlijk binnen no time leeg. Dit kun je minder snel laten gebeuren door je schermhelderheid aan te passen of minder spelletjes te spelen, maar er is een alternatief. Veeg vanuit het startscherm vanaf de onderkant naar boven toe en activeer in dit menu de vliegtuigmodus. Je iPhone schakelt automatisch wat mogelijkheden uit, waardoor je iPhone minder gebruikt en sneller wordt opgeladen als je hem aan de stroom legt.

2. Een reeks foto’s achter elkaar maken + foto’s maken met de volumeknop

fotos-maken-iphone

Heel snel foto’s achter elkaar maken in burstmode? Ook dat kan met je iPhone! Het enige dat je hoeft te doen is de fotoknop ingedrukt houden, je iPhone zal dan in rap tempo foto’s blijven maken, totdat jij de knop los laat (of je telefoon vol zit natuurlijk!). En wist je dat je een foto kunt maken met de volume knop? Zo kun je je telefoon beter vasthouden en weet je zeker dat je een foto hebt gemaakt.

3. Maak een wachtwoord met letters in plaats van cijfers

wachtwoord-iphone

1. Ga naar instellingen>toegangscode.
2. Zet ‘eenvoudige code’ uit.
3. Er komt nu een scherm in beeld waarin je je wachtwoord kunt veranderen, samen met een QWERTY toetsenboerd. De volgende keer dat je je wachtwoord intypt kun je dus ook een woord invoeren in plaats van een code

4. Caps lock aanzetten met dubbel shift

caps-lock-iphone

Je hoeft tijdens het typen niet altijd de shift-knop in te drukken om hoofdletters te plaatsen. Heb je een hoofdlettergevoelig wachtwoord of wil je tegen iemand schreeuwen, dan kun je de caps-lock aanzetten. Druk twee keer snel achter elkaar op Shift en je ziet dat de knop dikgedrukt wordt. Je kunt nu achter elkaar hoofdletters blijven typen.

Pages: 1 2