Je Ontbijt Zal Nooit Meer Hetzelfde Zijn Na Het Zien Van Deze 7 Overheerlijke & Gezonde Ontbijt Ideeën

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ontbijten hoeft helemaal niet saai te zijn. Elke dag goed ontbijten is noodzakelijk. Het bevat energiebronnen die je de hele dag actief houden. Zeker als je een zware dag tegemoet gaat is het belangrijk dat je goed en gezond ontbijt en de tijd ervoor neemt. Vanaf nu is het zelfs voor de haastige ontbijters onder ons makkelijk om snel iets lekkers en gezonds op tafel te toveren. Wat dacht je van een lekkere smoothie of heerlijke pannenkoeken zo vroeg in de ochtend. En het leuke is; al deze ontbijtjes zijn binnen no-time klaar! Met deze 7 ontbijttips wordt ontbijten iedere dag leuk, makkelijk en ook nog eens heel gezond. Eet smakelijk!

1. Havermout parfait

havermout-parfait

Maak een havermout parfait! Neem een breed glas en een lange lepel. Lepel een laagje Griekse yoghurt, een dun laagje honing, een laagje gekookte havermout of muesli en een laagje vers, kleingesneden fruit in het glas. Herhaal tot het glas vol is.

2. Quinoa met peer

quinoa-met-peer

Quinoa is misschien al bij jullie bekend als product om mee te koken. Wist je dat je hier ook een lekker ontbijt recept mee kunt maken? Was 200 gram quinoa onder de kraan en doe het in een pannetje met 400 ml amandelmelk (te koop bij Albert Heijn). Breng aan de kook. Roer af en toe totdat de melk is opgenomen door de quinoa. Doe twee eetlepels kaneel, 50 gram blauwe bessen, een schepje honing naar smaak en een paar plakjes banaan bij de quinoa.

3. Smoothie

smoothie

Ben jij ‘s ochtends niet het type dat veel moeite in een maaltijd wilt steken doordat je haast of simpelweg geen zin hebt? Pak dan wat fruit, gooi het in de blender, voeg eventueel wat yoghurt toe en klaar! Je hebt binnen een mum van tijd een overheerlijk en gezodn drinkontbijtje. Heb je zelfs daar geen zin in? Koop dan een kant-en-klare smoothie bij de supermarkt. Easy!

Pages: 1 2