6-Jarig Meisje Belt 112 Terwijl Haar Moeder Ernstig Wordt Mishandeld Door Haar Stiefvader.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Helaas krijgen steeds meer mensen te maken met huiselijk geweld of kennen ze iemand uit hun directe omgeving die hier slachtoffer van is geworden. Dit is een ernstige zaak die uiterst serieus moet worden genomen. Helaas kreeg de nog maar 6-jarige (!) Lisa kreeg hier onlangs ook mee te maken, wat te absurd voor woorden is. In deze video kun je luisteren naar het dappere optreden van Lisa toen ze zag dat haar moeder mishandeld werd door haar stiefvader. Ze aarzelde geen moment en belde direct 112 om te vertellen dat haar zusje knock-out is geslagen en dat haar moeder nog steeds zwaar mishandeld wordt.

huiselijk-geweld

In het begin hoor je het jongere zusje nog schreeuwen dat hij haar moeder met rust moet laten. In deze opname wordt duidelijk dat Lisa de politie en ambulance zo snel mogelijk naar het huis probeert te krijgen. Even later wanneer Lisa vertelt dat ze de politie heeft gebeld wordt het stil in huis. Waarschijnlijk heeft de stiefvader op dat moment de benen genomen. Laten we met zijn allen hopen dat hij voor lange tijd de gevangenis in is gezet. Zo’n stiefvader verdient het niet om nog langer in de buurt te blijven van zijn vrouw en kinderen.

Beluister het fragment hieronder. Let op: voor sommige mensen kan dit als schokkend worden ervaren. Ondertussen hebben we vernomen dat dit meisje nu weer op het juiste pad is op weg naar veel geluk.

Deel deze video om huiselijk geweld tegen te gaan. Samen maken we een vuist tegen geweld!