Het is pure magie wanneer dit meisje van 3 samen met haar vader een prachtig Disney liedje zing!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het vader-dochter duo, Claire Ryann en haar vader, zijn een echte internet hit!

Met de hulp van haar vader zingt Claire de mooiste liedjes. maar met de volgende video is het schattige duo een stap verder gegaan! Ze hebben een scene uit de Disneyfilm Rapunzel samen nagespeeld en het resultaat is te lief voor woorden! Het duo speelt de lantaren scene uit de film uit 2010 perfect na! Wat een mooi vader-dochter moment! De 3-jarige Claire is verkleed als Rapunzel. Ze draagt een prachtige jurk en heeft bloemen in haar haar. Haar vader vertolkt de rol van Flynn Ryder. Samen zingen ze het nummer “Ik zie het licht”. Een prachtig liedje uit de film.

tangled-rapunzel-sprookje-sprookjes-efteling

Claire heeft een super lieve stem en heeft duidelijk heel veel plezier in zingen. Wanneer haar vader begint met zingen is het duet gewoonweg magisch! Muziektalent zit duidelijk in de familie!

Niet alleen de zang maakt deze video magisch, ook de hele productie is sprookjesachtig! In de film worden Flynn en Rapunzel omringt door honderden lantarens. Vader en dochter hebben de film waarschijnlijk meerdere keren samen gekeken want hun video komt bijna helemaal overeen met de Disneyfilm!

Wanneer Clair op de schouders van haar vader haar armen omhoog strekt naar al die mooie lichtjes krijgt ik een brok in mijn keel! Geniet mee met de prachtige beelden in deze schattige video en deel dit met je vrienden op Facebook!