3-Jarig Jongetje Herinnert Zich Vorig Leven, Laat Zien Waar Lichaam Begraven Ligt En Identificeerd De Man Die Hem Vermoorde.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb je ooit een déjà vu meegemaakt? De gedachte dat je iets al eerder mee hebt gemaakt, maar je weet niet exact waar of wanneer dat was? Je bent niet de enige. Maar het verhaal waar dit jongetje mee kwam is ronduit te bizar voor woorden. Hij heeft namelijk gezegd dat hij in een vorig leven is gedood met een bijl. Hij liet de dorpsoudsten zien waar zijn vorige lichaam was begraven. Op de plek die hij aanwees, troffen ze een skelet aan van een man. Tevens gaf het jongetje aan dat hij wist waar ze het moordwapen konden vinden. Toen de dorpsoudsten op die plek begonnen te graven, vonden ze inderdaad een bijl.

jongen-herinnert-vorig-leven

Het jongetje behoort tot de druzen, een religieuze gemeenschap die gelooft in reïncarnatie. Hij werd geboren met een opvallende wijnvlek op zijn hoofd. De druzen geloven dat wijnvlekken te maken hebben met de dood in een vorig leven.

Op het moment dat het jonge kon praten had hij zijn ouders verteld dat iemand hem in zijn vorige leven met een bijl op zijn hoofd had geslagen. Maar het wordt nog angstaanjagender. De jongen wist namelijk zijn oude naam, woonplaats en de volledige naam van de man die verantwoordelijk zou zijn voor zijn dood te vertellen.

Toen hij de dader confronteerde met dit bizarre feit, werd hij helemaal bleek. De man kon niet anders dan opbiechten dat hij inderdaad de schuldige was.

(Bron: Epoch Times)