10 Wonderbaarlijke Foto’s Van Voor De Geboorte

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zwangerschap is een heftige, bijzondere en absoluut mooie periode. Jammer genoeg krijgen we niet veel mee van wat er allemaal in mama’s buik gebeurt en moeten we het helaas doen met zwart-witbeelden van de echografie. Wat zouden we graag meer willen weten. Gelukkig is er het internet en daar zijn wél wat duidelijkere beelden te vinden die inzicht geven in al die magische dingen die zich afspelen in de baarmoeder. ViralMundo is op onderzoek uit geweest en we vonden deze 10 prachtige, bijzondere en wonderbaarlijke foto’s van voor de geboorte. En oh, het is een meisje, dus haal beschuit met muisjes alvast maar tevoorschijn!

1. 4 dagen na de bevruchting

4-dagen-na-bevruchting

2. Na 5 tot 6 weken zwangerschap

zwangerschap

3. Na 7 weken zwangerschap

7-weken-zwangerschap

4. Na 10 weken zwangerschap

10-weken-zwangerschap

5. Na 12 weken zwangerschap

12-weken-zwangerschap

6. Na 16 weken zwangerschap

16-weken-zwangerschap

7. Duimzuigend na 18 tot 20 weken zwangerschap

18-weken-zwangerschap

8. Na 6 maanden zwangerschap

6-maanden-zwangerschap

9. Na 6 tot 7 maanden zwangerschap

7-maanden-zwangerschap

10. Na 8 maanden zwangerschap

8-maanden-zwangerschap

Wauw. Het is en blijft een groot wonder en prachtig geschenk!
(Bron: BuzzFeed)

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!